Tipare

          Site-ul www.tipare.com este proprietatea Sc Vlion Srl.  Termenii si conditiile generale de afaceri se aplica tuturor comenzilor plasate pe magazinul nostru online www.tipare.com. In momentul plasarii comenzii, clientul va fi instiintat de Termenii de utilizare actuali. Prin confirmarea comenzii, clientul confirma ca a citit si inteles Termenii de utilizare si este de acord cu legalitatea acestora. Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. 

           Compania Vlion SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezenta forma a termenilor si conditiilor fara vreo notificare prealabila.Compania Sc Vlion Srl mentine si opereaza acest site (www.tipare.com) pentru prezentarea produselor pe care le vinde, pentru acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lasa vizitatorii (orice persoana conectata la internet) sa studieze oferta noastra. 

           Prelucrarea datelor personale Protectia datelor cu caracter personal Sc Vlion Srl se afla in concordanta totala cu pastrarea si procesarea datelor cu caracter personal conform legii in vigoare (Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date),  este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal a Autoritatatii Nationale De Supraveghere a Prelucrarii Datelor Cu Caracter Personal sub numerul 19284 .

           Cumparatorul este de acord ca informatia necesara completarii tranzactiei va fi introdusa, procesata si stocata. Datele personale introduse in baza noastra de date vor fi procesate de Sc Vlion Srl in conformitate cu legea de protectie a datelor aflata in vigoare (Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Sc Vlion Srl poate notifica utilizatorii privind ofertele curente si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

           Control asupra datelor transmise. Aveti dreptul si abilitatea de a controla datele pe care le-ati introdus pe site-ul nostru. Puteti oricand sa:- cereti o copie a datelor pe care le-am stocat in baza noastra de date- cereti sa modificam sau sa actualizam informatiile pe care le avem- cereti sa stergem informatiile dvs. din baza noastra de date. 

          Copyright  Elemente din continutul siteului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date, texte, imagini, materiale video - sunt proprietatea Sc Vlion Srl si a furnizorilor sai si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Sc Vlion Srl a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

          Termenul de livrare din depozitul nostru este de 24-48 de ore, socotit de la data preluarii si confirmarii telefonice a comenzii Dvs, pentru produsele aflate in stocul curent. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat de motive independente de vointa noastra si depinde in primul rand de zona in care locuiti. Daca unul ori mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens, termenul de livrare prelungindu-se.

          Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pretul afisat al produselor. Preturile se pot modifica fara notificare prealabila. Cheltuielile de transport sunt in sarcina Dvs. si variaza in functie de greutatea coletului, de modalitatea de transport pentru care se opteaza (prin posta sau prin curier rapid) si de localitatea de destinatie.

           Conditii si modalitati pentru retur sau renuntarea la produsele comandateIn cazul coletelor care nu s-au putut livra din motive independente de Sc Vlion Srl si clientul cere retrimiterea acestora, taxele primei livari, a returului cat si taxele celei de a doua livrari vor fi suportate de catre client. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate puteti sa le returnati in urmatoarele conditii: - trimiteti o notificare prin e-mail la adresa tipare.vlion@yahoo.com instiintandu-ne in legatura cu returnarea produselor.

            - vom raspunde oricarei reclamatii in termen de 2-3 zile lucratoare si daca nu exista alta solutionare va confirmam acceptul pentru returul produselor;
            - acceptam la retur doar produse in ambalajul original si in perfecta stare de prezentare (fara a fi indoite, rupte, sparte, incomplete).
            - acceptam la retur produse defecte/deteriorate doar insotite de o declaratie semnata pe proprie raspundere ca defectele au aparut din alte cauze decat neatentia sau manipularea gresita a acestora.


          Raspundere ; Nu suntem responsabili pentru preturi eronate sau descrierea data produselor. Nu suntem responsabili pentru daunele provocate de client sau de o a treia parte, datorita folosirii necorespunzatoare a produsului sau prin expunerea acestuia la factori externi precum caldura, umezeala sau frig. Sc Vlion Srl nu isi asuma raspunderea pentru nici o modificare, mutatie sau incercare de alterare a produsului efectuata de catre client sau o a treia parte. In limitele permise de lege nu suntem responsabili pentru nici o dauna cauzata de utilizarea acestui website, in special pentru problemele legate de inaccesibilitatea temporara sau pentru o perioada mai lunga de timp. Sc Vlion Srl se va stradui sa ofere informatii corecte, insa nu garanteaza si nu isi asuma raspunderea pentru complexitatea sau problematica informatiei. Sc Vlion Srl nu este responsabila pentru daunele rezultate in urma violarii sau a incercarii de violare a acestui site, daune ce au avut la baza informatii furnizate de acest site. Acest site poate contine linkuri sau directionari spre website-uri ale altor oameni, companii sau organizatii. Sc Vlion Srl nu isi asuma raspunderea pentru continutul acestor site-uri. Toate linkurile spre alte site-uri reprezinta un serviciu oferit utilizatorilor.
MODALITATI DE PLATA

Ordin de plata
Ramburs la livrare

CONTACT

Termeni si conditii
Cum cumpar
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Politica de utilizare Cookie-uri
ANPC

© Toate drepturile rezervate www.tipare.com


MODALITATI DE PLATA

Ordin de plata
Ramburs la livrare

CONTACT

Termeni si conditii
Cum cumpar
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Politica de utilizare Cookie-uri
ANPC© Toate drepturile rezervate www.tipare.com